onsdag 24 december 2008

Julafton

Ja, jag har väl kommit över all hysterin på tåget i går. Herre gud, folk är ju inte kloka. Tågdörrarna öppnas 12 minuter innan tåget ska avgå, och folk beter sig som om deras liv hänger på att de kommer på först, knuffas och svär åt varandra och har sig. Ovanpå det, otrevlig SJ-personal, som hade behövt en charmkurs. Tackar mig själv en extra gång för den nyladdade MP3-spelaren och Nickelbacks Gotta be somebody. Det var en skön tågresa, när alla hade kommit på (vilket de gjorde, halleluja, flera minuter innan tåget skulle gå...) och lugnet hade lagt sig.

Morfar min hade fått åka ambulans till sjukhuset i går efter stor förvirring och fall i går morse så vi hälsade på honom på sjukan, och då var han som vanligt. Har troligen haft en massa småproppar, men de visste inte exakt. Vi hoppas i alla fall att han får komma hem i dag och fira jul med oss.

Lugn och skön kväll i går efter lite "vi har glömt köpa det här"-hysteri. Några öl, lite god mat och gott sällskap. Somnade som en baby redan vid 22.30 och har sovit som en stock i nästan 11 timmar. Nu väntar vi på att syster yster och henne kille ska komma hit. Jag hoppas på en lugn julafton. Ingen mer hysteri. Inget mera väderprat (moahahhaha, som om det är möjligt, nu kryper det uppåt, ja de sa att det skulle bli plusgrader i dag, men vad grått det är, kommer det ingen sol åtminstone, nej solen får inte skina på julafton om det inte är snö.......... And on it goes...). Bara lugn. Och ro.

So long. /A

Inga kommentarer: