lördag 1 november 2008

Kär kär kär lek!



Det här är kärlek på riktigt. Fick rida en ny häst i dag - blev lite nervös - men halleluja, praise the horselord, vilken fantastisk häst! Hon heter Sicilia, är 158 hög och en riktig fena på det där med hoppning. Mjuk, samlad, driven... Dessutom världens mest nyfikna och gulliga i spiltan. Vi jobbade i dag med ansatser och att planera ridningens väg och med studshopp. Underbart kul och ganska trixigt, men i team med Sicilia så gick det otroligt bra. Jag var inte rädd en enda gång. Hahaha, när jag red stora ST så var jag lite rädd emellanåt, dels för att hon är så stor, och dels för att hon är så på och galopperar skiiitfort. Med Sicilia hängde jag med, jag hade kontrollen och vi utgjorde helt enkelt ett riktigt bra team. Bästa var med två dubbelkombinationer efter varandra, ansats i trav, ner i galopp, tre galoppsprång och sedan dubbelkombination studs i galopp. Åååhhhhh... Jag vill rida mer. Tur att jag har mer träning i morgon! :)

Har fått tid hos en KBT-specialist... Min naprapat vägrar behandla mig mer om jag inte ser över min livsstil. Han påminde om att det termen 5 kvart i timmen inte finns, och att ibland måste man stanna upp och se vad man gör som är viktigt. Man måste inte göra allt. Han sa att han ser på mig att jag vet vad han menar - han undrade lite stilla om jag lever efter det jag vet... Jag har ingen aning om hur jag ska göra det här, men hoppas få lite verktyg för att varva ner, herregud, jag vet ju knappt hur man gör när man är ensam hemma. Har på senaste tid träffat flera människor som är världsbäst på att bara göra ingenting. Inte alltid, men ibland. Det verkar skönt, och jag hoppas jag kan lära mig också. Frågan är när jag ska göra allt annat jag vill göra. :)

Nu ska jag i alla fall njuta av en kopp kaffe, läsa min bok (måste bli klar med den snart, jag har en annan som väntar som jag bara längtar efter att få läsa...) och bara vara själv. En stund i alla fall. :) Sen ska jag ner och träffa G och några av hans vänner.

So long. /A

Inga kommentarer: