söndag 14 september 2008

Underbar kväll och en helvetes garderob...

Var på Mamas & tapas med fina G i går kväll - underbart god mat och egentligen skulle man väl kunna säga att jag hade ätit friterad frigolit om de hade bett mig - Sällskapet var så trevligt så det hade inte spelat nån roll. :) Efter middagen gick vi till Lokal och drack drinkar (nåja...) och bara pratade i flera timmar... Han är så grymt bra. En riktigt riktigt bra kille. Undrar lite stilla hur han har fått vara singel... Tur i alla fall - För mig! :) Låg i sängen länge i morse och sen frukost och häng hela dan. Kom hem vid 17.30, åt på grillen med Ma och Eme, och sen, sen skulle vi sätta ihop garderoben... Här följer nu berättelsen om garderoben...

Anna bestämmer sig för att måla sin hall. Anna vill ha en ny garderob. Anna mäter väggen i hallen, 1 meter, inga problem. Ringer till ikea och beställer en garderob, en stor, bygg på höjden tänker Anna. 100 x 35 x 236. Halleluja, här ska hängas i garderoben. Innan garderoben levereras kommer Anna på att Ojsan, det där med att 1 meter fick plats var ju en sanning med modifikation, för längre ner på väggen sitter ett element. Men jaja, tänker Anna, Jag kan ju såga lite i min garderob. Sagt och gjort, Ma kom hit och Ma och Anna skulle fixa det här. Garderoben var länge väldigt skranglig och svårhanterad, speciellt för Anna, som bara är 165... Såga, såga, såga. Ganska bra. Men fult. Hur som, till slut stod den där den skulle. Då skulle vi hänga på dörrarna. Spegeldörrar, 21 kilo styck. Oj, ska vi hänga de på garderoben utan att ha fäst den i väggen. Nja. Ring, ring, Hej Pa... Anna berättar hela historien och fnissar som en blondin och Pa kommer ner för trapporna med borrmaskinen. Borr, borr, så sitter garderoben fast i väggen. Pa, du är min hero! :) På med spegeldörren - skitsnyggt. Oooopppsss... Nu går inte badrumsdörren att öppna... Vid det här laget var Anna rätt trött, och fick ett hysteriskt skrattanfall innan hon rökte en cigg på 55 sekunder blankt. Ring, ring. Hej Pa.... Pa kom tillbaka och borrade in garderoben liiiite längre bort. Ma och Anna lyckades med gemensamma krafter - mest Mas - få på båda dörrarna och garderoben var klar. Hmmm... Fästena på dörrarna sitter helt sjukt konstigt. Flera centimeter ut från garderoben. Undrar varför. Har inte orkat bry mig. Jag kanske ska ägna mig åt det i morgon? Hur som - Det jag vet nu är att om jag nånsin säljer den här lägenheten så får de fan ta garderoben också. Så det så.

So long. /A

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vi hade ju iaf roligt... Tills skrattet blev sådär tokhysteriskt.. och då var det ju tur att det fanns kall öl.. :) :)